Schrijfdag

Beloof jij jezelf regelmatig de tijd en de rust om te schrijven maar komt er steeds iets tussen? Of wil je beginnen met schrijven maar heb je geen idee hoe?

Doe jezelf dan een schrijfdag cadeau. Een dag vol creatieve schrijfoefeningen en tijd voor jezelf. Tijd om te schrijven en te genieten!

De schrijfsessies vinden plaats aan de hand van creatieve schrijfoefeningen. De workshops tussen de sessies door zorgen voor inspiratie en nieuwe perspectieven.

De schrijfdag is inclusief een heerlijke lunch en een afsluitende borrel waar we onze mooiste verhalen delen. Ervaring met schrijven is niet nodig.

Wil je meer informatie? Bel of mail me dan gerust!

Data | Tijden | Kosten

Schrijfdag SchaikseWeelde
Datum: 21 april 2018
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: SchaikseWeelde, Schaikseweg 79, Leerdam
Kosten: € 85,00 (incl. BTW)
Aanmelden: via het contactformulier
Programma: zie evenement

SchaikseWeelde is ons mini-landgoed nabij Schoonrewoerd. Een oase van groen temidden van de levendige drukte van Midden-Nederland. We zijn er enthousiast bezig met het opstarten van projecten op het gebied van permacultuur, een voedselbos-in-wording, educatie en schrijfactiviteiten. We willen mensen in verbinding brengen. Met elkaar, met de natuur en met hun eigen creativiteit. Laagdrempelig. No nonsense. Duurzaam.”
Sylvia Terpstra & Floris Blom

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on TumblrPrint this page