Onderscheidend schrijven

Een training waarin we aan de slag gaan met het creëren van de identiteit van jouw onderneming of project. Al schrijvend komen we uit bij de tone-of-voice die past bij deze identiteit en die als een rode draad door al je teksten gaat lopen.

Tijdens de training leer je hoe en waar je deze rode draad kunt gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je website tekst, je Linkedin profiel of een blog. Een uniek onderdeel hierbij is het schrijven van offertes.

De balans in je tekst tussen beschrijven en beleven staat tijdens deze dag centraal. Het beschrijven, de feiten, zorgt voor de context in je verhaal. Het beleven raakt en zet aan tot actie. Deze creëer je door te schrijven vanuit jezelf met al je zintuigen op scherp.

De juiste balans tussen beiden zorgt voor een tekst met impact. Een tekst waarmee je je onderscheidt van de rest. Een tekst waarmee je een plek creëert voor jezelf en ruimte voor de ander.

Wil je meer informatie? Bel of mail dan gerust.

Data | Tijden | Kosten

Onderscheidend Schrijven
Datum: 15 oktober 2018
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Landgoed Zonheuvel, Doorn

Tijdens het locatiecongres gaf ik het onderdeel ‘Offertes schrijven’ van deze schrijfdag als losse workshop. Mijn beleving van die dag vind je in het blog ‘Hagelwitte gympen’.

Onderstaande foto’s zijn van de Onderscheidend schrijven dag die ik gaf op 2 februari 2018 bij ROOTS inspiratielocatie.