Onderscheidend schrijven

Natuurlijk weet jij als geen ander wat jou als ondernemer uniek maakt. Het vertalen hiervan in een pakkende tekst is echter vaak een uitdaging. Tijdens de training Onderscheidend schrijven leer ik je, aan de hand van een aantal verrassende schrijfopdrachten, hoe je dat aanpakt. Het resultaat: een tekst met impact die aanzet tot actie. Een tekst waarmee je een plek creëert voor jezelf en ruimte voor een ander.

Wat gaan we doen:
Het ochtendprogramma bestaat uit een reeks creatieve schrijfopdrachten waarmee je jouw tone-of-voice bepaalt. Ervaring met schrijven is hiervoor niet nodig. Weten wat jou als ondernemen onderscheidt van de rest wel. Denk daar voor de start van de training dus vast goed over na en zet dit op papier.

Daarna gaan je jouw tone-of-voice toepassen op het schrijven van:
– Blog
– Social media teksten
– Onderscheidende offertes
– Mailing

Aan het eind van de dag heb je een aantal prachtige templates waarmee je thuis verder aan de slag kunt. En weet je precies welke woorden passen bij dat wat jou als ondernemer uniek maakt.

Wil je meer informatie? Bel of mail dan gerust.

Tijdens het locatiecongres gaf ik het onderdeel ‘Offertes schrijven’ van deze schrijfdag als losse workshop. Mijn beleving van die dag vind je in het blog ‘Hagelwitte gympen’.

Onderstaande foto’s zijn van de Onderscheidend schrijven dag die ik gaf op 2 februari 2018 bij ROOTS inspiratielocatie.