Over Comhairle

 “Ik heb geen grote woorden. Alleen maar kleine. Woorden die je raken zonder dat je de beweging voelt. Die zorgen dat je koers wijzigt zonder van richting te veranderen. Woorden die me passen als een tweede huid. Niet groter dan ik zelf zou willen zijn. Een fluistering. Als de oorverdovende stilte in het oog van de orkaan.”

Ken je eigen waarden, respecteer ze en je vindt moeiteloos de woorden die passen bij jou als schrijver en als mens. Ik respecteer mijn waarden door in het dagelijks leven te ervaren hoe het is om heel krachtig en kwetsbaar tegelijk te zijn en hierover te schrijven.

Midden in het leven, carrière en gezin, schrijver, moeder, geliefde en vriendin, alles samen in een persoon.

Tegen bovenstaande achtergrond schrijf ik, onder de vlag van Comhairle, met veel plezier voor mezelf en in opdracht voor anderen.

Als schrijfcoach coach ik de schrijvers en hun schrijfproces. Een sparringpartner in het hele traject van idee tot publicatie.

Mijn ervaring als coach gebruik ik ook in mijn cursussen en workshops waar ik cursisten, via verrassende schrijfoefeningen, laat ervaren hoe eenvoudig is om je eigen verhaal in beeld te brengen. In welke vorm dan ook.

Met beide benen stevig op de grond houd ik contact met mezelf en dingen die er echt toe doen. Mijn manier van leven en mijn manier van werken. Direct, open en eerlijk!

Met vriendelijke groet,

Mariola Dirkzwager