Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop Creatief schrijven

april 22 /19:30 - 22:00

Over de definitie van creatief schrijven lopen de meningen nogal uiteen. De grootste gemene deler zit in het feit dat creativiteit vereist dat stopt met denken en gewoon doet. Makkelijk? Vaak niet, maar zeker te leren.

In deze workshop gaan we aan de hand van een scala aan creatieve opdrachten aan de slag met schrijven. En staan we stil bij de schrijver die jij wil zijn. Hoe laat je los wat zou moeten en bepaal je zelf je schrijversdoel. Hoe creëer je de ideale omgeving om dit te bereiken. En hoe laat je los als alles anders loopt dan je had bedacht.

Een workshop waarin we buiten de lijntjes schrijven in plaats van er tussen. Loslaten! Het fundament van creativiteit. En de voedingsbodem voor inspiratie.

Kan jouw schrijf carrière wel een boost gebruiken? Wil jij ervaren wat de mogelijkheden van jouw pen zijn als je alles los laat? Of heb je gewoon zin in een gezellige schrijfavond met andere (aspirant) schrijvers? Meld je dan aan!

Deze workshop wordt opgenomen in het cursusprogramma van Kursus Projekt IJsselstein. Op dit moment is de datum voor deze workshop nog niet bekend.
Deze wordt uiterlijk eind januari 2021 gepubliceerd op de website: www.kpij.nl

Wil je door mij op de hoogte gehouden worden? Stuur dan een mail naar mariola.dirkzwager@comhairle.com

Gegevens

Datum:
april 22
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.kpij.nl/

Organisatoren

Kursus Projekt IJsselstein
Comhairle