Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Schrijven bij MIJ – Geen mens is een eiland – Drieluik schrijfworkshops

januari 24 /10:30 - 13:00

€25,00

Geen mens is een eiland. Toch leven we vaak wel zo. Geïsoleerd door de kracht die we ervaren als we op eigen benen staan. Bang voor de kwetsbaarheid die we voelen als we om hulp moeten vragen. Wanneer we een ander nodig hebben om onszelf te definiëren. Geen mens is een eiland dus zullen we bruggen moeten slaan om onszelf met de ander te verbinden. Vaak lijken alle pijlers daarvoor echter te missen. Laten we ons leiden door taal die ons tegenstaat zonder oog te hebben voor de mens achter de woorden. Alleen onvoorwaardelijke empathie kan ons redden: luisteren naar de mensen die anders denken en daarvan te leren. De dialoog in het grijze gebied tussen wit en zwart.

Schrijf drieluik KIS(S)
We schrijven in dit inspirerende drieluik schrijfworkshops over drie thema’s gerelateerd aan empathie en gekoppeld aan onderdelen van de expositie die in Museum IJsselstein aanwezig zijn.

De workshops worden gegeven op drie zondagen in januari/februari (24, 31 januari en 7 februari ) van 10.30 – 13.00 uur in Museum IJsselstein. Deelnemen kan fysiek of online. Aanmelden kan via de website van het museum.

Gegevens

Datum:
januari 24
Tijd:
10:30 - 13:00
Kosten:
€25,00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.museumijsselstein.nl/activiteit/schrijven-bij-mij-geen-mens-is-een-eiland/

Organisatoren

Comhairle
Museum IJsselstein

Locatie

Museum IJsselstein
Walkade 2-4
IJsselstein, Utrecht 3401 DS
+ Google Maps
Telefoon:
030-6886800
Website:
https://www.museumijsselstein.nl/activiteiten/workshop-schrijven-bij-mij---nachtlandschappen