Tekstschrijver

Ik ben als tekstschrijver gespecialiseerd in het schrijven van Blauwdruk teksten. Een Blauwdruk tekst zorgt voor een consistent en helder verhaal naar buiten toe en draagt bij aan het vergroten van focus, zichtbaarheid en herkenbaarheid.

Tekst krijgt impact als deze specifiek en persoonlijk wordt. Hierbij is de juiste balans tussen beschrijven (de feiten) en beleven (het gevoel) essentieel. Dit bereik je door stil te staan bij de motivatie achter de tekst, het ‘waarom’. Natuurlijk weet jijzelf als geen ander wat jouw drijfveren zijn. Maar het omzetten daarvan in een aansprekende tekst valt in de praktijk vaak niet mee. Daar ligt mijn kracht als tekstschrijver.

Voor wie
Ik schrijf en teken Blauwdruk teksten voor ondernemers, particulieren en voor teams binnen organisaties. De doelgroep is heel divers. Toch hebben ze één ding gemeen: de behoefte aan focus. Voor het bepalen van hun eigen koers en het creëren van een krachtig en consistent verhaal naar buiten.

Hoe werkt het
We starten met een persoonlijk gesprek over het ‘waarom’ van jouw verhaal. Dit gesprek vertaal ik naar een concepttekst. Na de feedback maak ik de tekst definitief. Vanaf dat moment is deze tekst de blauwdruk voor al je communicatie. En kijken we samen of je alleen verdergaat of gebruik blijft maken van mijn kwaliteiten als tekstschrijver. Dat kan uitvoerend zijn, maar ook als schrijfcoach meekijkend over je schouder.

Visual Management
Het vertalen van je Blauwdruk tekst naar beeld heeft een aantal voordelen. De ervaring leert dat dit helpt om nog concreter te worden. Om de tekst te kunnen vatten in één beeld moet je namelijk tot de kern van je boodschap komen. Een ander voordeel is dat de boodschap in één oogopslag duidelijk is voor de lezer.

Het creëren van een beeld gebeurt op basis van een aantal handgetekende schetsen die na akkoord omgezet worden in een digitale versie.

De  kosten
De kosten voor een Blauwdruk tekst zijn € 250,00 (excl. BTW). De prijs voor het omzetten daarvan in een tekening wordt in overleg bepaald en hangt samen met het aantal handgetekende schetsen dat nodig is om te komen tot een definitieve versie.

Wil je weten of een Blauwdruk tekst of tekening ook iets voor jou is? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek.