Onderscheidend schrijven voor ondernemers

Onderscheidend schrijven voor ondernemers

Het traject Onderscheidend schrijven leert je welke teksten werken voor jouw onderneming.

Ieder traject start met het schrijven van een Blauwdruk van jouw ondernemerschap. Met de Blauwdruk heb je een basistekst in de tone-of-voice die past bij jouw onderneming. Een rode draad die je kunt gebruiken bij ieder bericht of artikel dat je schrijft, Zo blijf je op koers en wordt voor de lezers van jouw berichten precies duidelijk wat je doet en waarom je het doet. In woorden die de lezer raken omdat ze iets van jezelf laten zien. Deze tekst zorgt voor focus in je communicatie en meer zichtbaarheid online.

De Blauwdruk bestaat uit:

Intakegesprek – Dit gesprek gaat over jouw drijfveren als ondernemer maar ook als mens. Dit gesprek vindt fysiek of online plaats en duurt een uur.

Concept Blauwdruk – Op basis van het gesprek schrijf ik de concept Blauwdruk voor jouw onderneming. Deze concept Blauwdruk ontvang je per e-mail. Samen met de tekst ontvang je van mij een aantal punten waarop ik graag je feedback wil. De feedback deel je per e-mail ter voorbereiding op het 2e gesprek.]

2e gesprek – In dit gesprek bespreken we de feedback op de tekst. Dit gesprek duurt maximaal een half uur.

Definitieve Blauwdruk – Op basis van het vervolggesprek optimaliseer ik de tekst tot een definitieve Blauwdruk.

De kosten voor deze Blauwdruk zijn € 250,00 ( excl. BTW). Dit is exclusief eventuele reiskosten (0,19 p/km) als je woonplaats buiten IJsselstein ligt.

In principe kun je op basis van de Blauwdruk zelf aan de slag. Wil je graag meer ervaring opdoen met het schrijven voor je zelfstandig verder gaat? Dan schrijven we samen. En leer ik je alle kneepjes van het schrijvers vak die relevant zijn voor jouw verhaal.

Als we samen verder schrijven blijf jij leidend. Ik denk graag met je mee over het juiste moment, zonder voorgekauwde content kalender, maar jij bepaalt waarover we schrijven. Op basis van steekwoorden ga ik aan de slag met een tekst die pas online gaat als jij helemaal tevreden bent.

Het samen schrijven zorgt ervoor dat je steeds meer in staat bent om zelfstandig teksten te schrijven. Teksten die je met plezier plaatst omdat ze precies passen bij het verhaal dat je als ondernemer wil vertellen. De kosten voor mijn inzet zullen dus in de loop van de tijd afnemen tot het punt dat je zelfstandig als schrijver verder kunt. Wanneer dat punt bereikt is bepaal je zelf.

De kosten voor het samen schrijven zijn € 60,00 p/u (excl. BTW).

Zin om te starten? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek.